Nou alweer
Nou alweer

Nou alweer

Veldullumme, is de eerste werkweek na de vakantie alweer bijna om. De tijd vliegt gewoon voorbij al je aan het werk bent. Alleen nu ik ook in de tuin bezig ben vliegt de tijd echt voorbij en is de vrije tijd omgekeerd evenredig met het aantal bestede uren buiten.
Gisteren is inderdaad het tuinhuisje geleverd en netjes voor op de stoep neergezet en niet in de garage, dat ging helaas niet door de grootte van het pakket. Daar was mijn zoon niet echt blij mee, want omdat wij werken waren moest hij alle onderdelen in zijn eentje naar binnen in de garage zetten. Gelukkig heeft hij daarna nog even de berging vrij gemaakt van de daar nog opgeslagen stenen en deze buiten neergezet.
Na het avondeten hebben we met zijn drieën, vrouw, zoon en ikzelf het tuinhuisje wat in de garage lag, verplaats naar de berging achterin het huis. We hebben alles netjes gesorteerd en klaar om straks geschilderd te worden, daar neergezet. Er zit een soort Ikea gebruiksaanwijzing bij van een twintigtal kantjes, waar ik toch nog een even een paar nachtjes over moet slapen. Maar goed, de boog kan niet altijd gespannen zijn en vanavond gaan we naar een feest. En dat beloofd wat. Een van mijn collega’s wordt 50 en is tevens 25 jaar getrouwd.
De foto is exact 10 jaar geleden genomen in een bekende stad voor de meeste lezers hier…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Gelukkig dat zoon thuis was, zo kwam het tuinhuisje toch binnen.
  Werken en klussen slokken de nodige tijd op, dan is een feest ook zo voorbij. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Ha die Sjoerd,

  wat zijn jullie toch bezige bijen!
  Ik heb er bewondering voor…
  Gelukkig mag je vanavond feesten, maar jou kennende ben je morgen weer aan het werk…

  Succes!

  groet van Marlou

  .

 3. Goede morgen Sjoerd, ja de tijd vliegt enorm snel voorbij, dus laten we van elke dag genieten, want voor we het weten zijn we zelf ook voorbij.

  Lees in ieder geval de handleiding goed en hou die erbij, want IKEA spullen moet je echt zorgvuldig tellen, sorteren , nakijken, nogmaals draaien en keren , weer sorteren, weer natellen . . . . . . en na een dag van geploeter staat je tuinhuisje dan waar het staan moet.

 4. Het is nu ook dubbelop, werken voor de baas en alle tuinwerken.
  Nu eerst maar even goed nadenken hoe het allemaal moet met het tuinhuisje.
  Maar vooral vanavond eerst een gezellig feestje bouwen…!
  Veel plezier 🙂

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: