In de herhaling
In de herhaling

In de herhaling

bVision Photography

Toeval bestaat niet, dus is deze Volvo met opzet daar neergezet om nog eens te laten zien hoe mooi overdacht dit model was. Super lelijk voor de ene, terwijl de andere er een machtig mooie gezinswagen in ziet, waar door de week het brood mee werd rond gebracht. We praten hier over de Volvo P445 Duett.

bVision Photography

Die ken ik toch, hoor ik u denken, en dat klopt, deze wagen kwam ik twee jaar geleden tegen in het kleine plaatsje Weert in Zuid-Limburg. Hij blonk een ietsje meer toen, maar omdat toeval niet bestaat mag hij op herhaling. De specificaties mag u hier nog even terug lezen

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Kleine plaatsje Weert, volgens mij is het zo ongeveer net zo groot als Roermond 😉 Ik heb er nog wat verdwaalde familie zitten. Leuke om die auto twee jaar later weer eens te spotten.

    Love As always
    Di Mario

    OT. ik kan heel moeilijk afspraken met mezelf maken 😉

  2. Goede morgen Sjoerd, oude auto’s hadden meer karakter in mijn ogen, toen herkende ik van een eind bepaalde modellen. Nu lijken ze zo op elkaar in mijn ogen.
    Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: