Kiekjesdag 2 (Etalage Maastricht)
Kiekjesdag 2 (Etalage Maastricht)

Kiekjesdag 2 (Etalage Maastricht)

Gisteren heb ik even een ronde Zuid-Limburg gedaan. Niet geheel vrijwillig, maar van Hoensbroek naar Maastricht en via Vaals weer terug was niet echt gepland. Maar goed, ook in Gardenia was nog genoeg te doen en het was uiteraard een mooie gelegenheid om de afkortzaag in te wijden. En dat ging niet helemaal zonder slag of stoot. Sakkerdjie, twee keer de automatische zekering door. Nadat ik deze vervangen had door een ouderwetse zekering ging het wel goed. De aanloopspanning van zo’n groot zaagblad is gewoon te veel voor een automatische zekering. Daarvoor zijn ze waarschijnlijk te snel.
Ik vraag me nog steeds af wat de onderstaande beestenbende doet in een etalage met kleding in Maastricht. Ik vond ze wel grappig en dus met de Phone snel een kiekje gemaakt….

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Baaldaggie afkortzaag, maar dat mag de pret voor de eerst volgende keer niet drukken, nu weet je hoe het zit. 🙂

  Die hondjes zijn volgens mij deurstoppers. Misschien een verzameling, hobby of gewoon wat opvulling. Leuke foto iig.

 2. Goede morgen Sjoerd, dus een rondje Limburg gedaan, al was het dan niet vrijwillig, je kunt er toch wel van genieten denk ik.
  Ja sommige machines kunnen de zekeringen door laten slaan als die niet zwaar genoeg zijn. Maar veel oefenen om de zaag goed te leren kennen en er veel gemak van te hebben.
  Die hondjes. . . . tja geen idee wat die daar doen, zouden ze protesteren tegen dierenmishandeling of zijn ze er alleen maar als versiering.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

 3. ze zullen zeker de etalage niet bewaken, maar met hun gezessen sieren ze het wel.
  als je je machine gebruikt en je zekeringen schieten de hele tijd af, je zin om te werken zou rap over zijn, hopelijk lukt het nu al is het op de ouderwetse manier

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.