Volkswagen Karmann Ghia
Volkswagen Karmann Ghia

Volkswagen Karmann Ghia

bVision Photography

Eigenlijk val ik op een Volkswagen Karmann Ghia, maar ook ik moet toegeven dat dat in geen relatie staat met de prijs van mijn MG TF. Om meteen 40.000 euro te betalen voor een in fatsoenlijke staat verkerende Volkswagen Karmann Ghia Type 34 Coupe uit 1966 gaat me echt te ver. Ook al is het een door Karmann Ghia uit Osnabruck gebouwde auto.

bVision Photography

Deze 1500 cc uitvoering is een uniek exemplaar en een echt collectors item. Zet hem tien jaar in een garage en hij is het dubbele waard. Alleen heb ik niet het geld om dit te doen. De basisuitvoering van het type 14 is in deze staat meer waard, maar minder zeldzaam en straks dus ook veel minder waard, maar wel veel mooier met zijn afgeronde hoeken. De foto’s zijn eigendom van Hyman Ltd. Classic Cars, en ik mag deze met toestemming op mijn site publiceren.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. je weet dat auto’s mij niet zo veel zeggen, het zou wel mooi zijn deze in je garage te hebben staan en na 10 jaar het dubbele te kunnen krijgen, maar ja ik ben tevreden met wat ik heb

  2. Da’s een kek wagentje, en voor de liefhebber vast elk duppie waard. Met 40 duuzend zou ik andere dingen gaan doen maar dat terzijde.
    Tegenwoordig zit ik meer op de fiets, je ziet meer van de omgeving en het is vooral erg goed om alle ijsjes weer weg te werken 😉

  3. Mooie auto Sjoerd, maar wel een tikkie prijzig, ik zou als ik in de staatsloterij een mooie prijs wan er toch nog niet over denken. Of als ik de hele jackpot wan in mijn eentje, misschien kocht ik hem dan voor jou 😉
    Fijn weekend gewenst.

  4. frank-103

    Mooie foto’s van een mooie auto, hoewel ik deze zelf niet zou kopen, al had ik het geld er voor. Ik vind zelf een Mazda MX-5 of een BMW Z4 een erg mooie auto, als ik een mooie prijs in de staatsloterij win komt een van die twee in mijn garage te staan!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.