Oranjefan – door Frank

Oranjefan – door Frank

Oranjefan zijn we, en op dit moment kunnen we nog dromen van het Wereldkampioenschap. Natuurlijk, in plaats van Argentinië vanavond, had ik liever onze buren, de Rode Duivels, op het gras gezien, maar dat mocht niet zo zijn. Ook van hun voetbalspel hebben we mee mogen genieten, waarvoor mijn dank. Ik doe geen voorspellingen wie er gaat winnen vanavond, en wie zondag de finale gaat winnen. Maar ik hoop ons team toch samen op het veld te zien met de Mannschaft van de buren van de andere kant. Wij winnen, en hun worden dan Vizeweltmeister. Zo hebben we dan beiden wat, want Vizeweltmeister is een woord wat wij Nederlanders niet zo goed weten te gebruiken, maar Duitsers geven zo toch glans aan een verloren finale, door zich dan Vizeweltmeister te noemen. Mooi toch?

Onze TicTac heb ik ook benoemd tot Fan van Oranje, het hoedje is niet er op gePhotoshopt, ze heeft het net lang genoeg opgehouden om twee foto’s te kunnen maken. daarna vond ze het wel genoeg.

15 Comments

 1. ik duim van op afstand, zelfs ben ik niet iemand die voor TV gaat zitten om naar de voetbal te kijken , heb juist op pc hier gezien dat het 0-0 is bij de rust dus ik ga nog wat harder duimen

 2. luc

  Een scheids die niet in hun ‘comedia del arte ‘ trapt ! Als ze voorkomen , hoop ik niet zullen ze alle truuken van de kermis gebruiken om te blijven liggen en tempo uithalen !

 3. TicTac heeft groot gelijk, zo’n mal hoedje zou ik ook niet langer dan strikt noodzakelijk willen dragen.
  Wat het voetbal betreft: Argentië moet te pakken zijn, maar om vervolgens Duitsland in de finale te verslaan, dat is nog een heel ander verhaal.

 4. Twee foto’s zijn genoeg toch. En van mij mogen die Duitsers vies worden hoor. Ik denk alleen dat ik voorlopig dan niet meer ophoud met feesten als wij dan de beker omhoog mogen houden.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Gisteravond hebben onze Duitse buren het goede voorbeeld gegeven, vanavond gaat het Nederlands elftal dik winnen van Argentinië, als De Jong al binnen 5 minuten Lionel Messi van het veld schopt (heel onsportief, maar voetbal is oorlog!). Zondag gaan we de finale van 1974 over doen!

 6. Goede morgen, leuke foto van je poes, mijn Moos laat zich geen hoeden of petten opzetten, dus dat ze je de tijd geeft voor een fotoke, is al heel lankmoedig van het dier.
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: