Steeds slimmer – door Frank

Steeds slimmer – door Frank

De reclame-slogan Nederland wordt steeds slimmer van het LOI geldt binnenkort ook weer een beetje voor Sjoerd en mij. Nee we gaan geen geaffecteerd taalgebruik bezigen door te vragen of we “de feeërieke lesactiviteit kort mogen verlaten om de exquise sanitaire voorzieningen hiernaast te kunnen utiliseren” of iets dergelijks. Overigens wel een leuke manier om te vragen of je naar de toilet mag. Wij gaan ons verdiepen in de volgende versie van HTML5 en CSS3. De opmaaktaal en opmaakregels om anno 2014 een strakke website neer te kunnen zetten. Gisteren is het pakketje bij mij bezorgd door Post.nl en ik vermoed ook bij Sjoerd, dus kunnen we aan de slag. Eigenlijk hebben ze het bij de buren afgegeven en moest ik het even ophalen. Deze keer waren het de buren waarmee ik een oprit deel, maar het begrip buren is erg ruim tegenwoordig bij Post.nl. De hele straat is/zijn tegenwoordig buren, en eerdere pakjes zijn al meerdere keren een eind verder in de straat afgegeven. Maar zo leer je ook weer je straatgenoten een beetje beter kennen. In ieder geval vind ik het leuk om weer eens samen met een cursus bezig te zijn. Mochten we iets leuks bouwen de komende tijd dan laten we vast wel wat zien.

16 Comments

 1. Rob

  Als digibeet haak ik af.
  Ook de opmaak van mijn nieuwe blogadres is niet van mij.
  De aan uit knop van mijn laptop kan ik vinden en dat is voldoende.
  Even zo goed veel respect!

  Vriendelijke groet,

 2. Om een goede opvolger van 4, dus je kunt voort boorduren op aanwezige kennis.
  Het zal jullie we lukken het onder de knie te krijgen.
  Wij wonen op de hoek, dus we kennen eigenlijk al de bewoners. Hans

 3. Veel succes en plezier met jullie ontdekkingsreis in HTML5 en CSS3. Als er voor de leek nog handige en bruikbare tips in staan, waar we ons voordeel mee kunnen op onze weblogs, dan horen we dat natuurlijk graag t.z.t. 🙂

 4. Oef! Ik doe het jullie niet na, hoor. Chapeau! Liever geef ik het geld voor een cursus website bouwen uit aan iemand die een mooie website voor mij maakt. Maar ik begrijp het plezier van het zelf in elkaar kunnen zetten.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: