Balkonia
Balkonia

Balkonia

Naast een grote tuin hebben we ook nog een klein balkon aan de voorzijde van het huis. de vloer daarvan is beton. Dat hebben we voor twee jaar terug behandeld met een soort rubberverf om het te beschermen. Ondanks alle goede voorzieningen zoals het schoon en stofvrij maken waren er na een jaar al scheurtjes en gaten te zien. Dat terwijl het spul toch duur genoeg was. Afgelopen zondag zagen we in het een of ander klusprogramma iemand een vloer maken van composiet tegels. Die schijnen een jaar of dertig zeker mee te gaan. Het betonrandje aan de rechterkant is niet de vloer van het balkon, maar een waterkering van ca 45 graden. Voordat u begint met mij te bestoken dat ik een stuk vergeten ben… Zoals u op de foto kunt zien is mijn wekelijkse vrije woensdag weer eens uitstekend besteed. Daarnaast is ook de laatste van de drie tuinkasten klaar, deze moet alleen nog op zijn plaats worden gezet.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. Composiet kan idd een jaar of 30 mee,……………… maar laat er aub niks op vallen want daar kan het niet tegen. dat hebben wij ondervonden.
    ziet er prachtig uit zo 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.