Geroerd, verdrietig, kwaad, indrukwekkend en ga zo maar door
Geroerd, verdrietig, kwaad, indrukwekkend en ga zo maar door

Geroerd, verdrietig, kwaad, indrukwekkend en ga zo maar door

Ik heb gisteren gekeken naar de aankomst van de lichamen van de ramp in de Oekraïne, en daar ben ik even stil van geworden. Heel indrukwekkend hoe ze dit georganiseerd hebben. Dit is mensen echt met respect en waardigheid behandelen. Veel wil ik daar dan verder ook niet over kwijt. Iedereen mag hier zelf over nadenken. U begrijpt, het blijft ook hierbij vandaag. Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers en de nabestaanden van deze ramp.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. frank-103

    in het buitenland merk ik er niks van, hier is het geen nieuws. Een ramp is volgens mij ook een onjuiste term, het gaat om een aanslag, moedwillig en expres een vliegtuig uit de lucht schieten. Dat vraagt om een reactie! (die reactie hoeft natuurlijk niet met geweld)

  2. Annette Barendregt

    Het was ontroerend en indrukwekkend. Ik ben heel erg trots op Nederland en op al die mensen langs de snelweg, die daar stonden namens ons allen. Ik hoop het alleen nooit meer mee te maken.

  3. Ik zorgde er voor dat ik om vier thuis was en heb alles via tv gevolgd. Helaas is de aanleiding in en in triest. Maar wat was ik vandaag trots om Nederlander te zijn, dit was zo mooi, eervol en gaf een gevoel van verbondenheid.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.