Buitenring Parkstad (2)

Buitenring Parkstad (2)

bVision Photography

Zo vlak voor de bouwvak wordt er nog hard gewerkt aan de buitenring Parkstad. De foto is gemaakt bij Amstenrade, op de plaats waar ook de vorige foto’s gemaakt zijn. Maar nu zie je pas dat er ook een visie is en beginnen de contouren van de weg en de bouwwerken zichtbaar te worden. De brug bij de Hommerterweg in Hoensbroek, nadert zijn voltooiing. En dat is wel zo handig, want dit stukje weg mis ik als altijd anders naar het werk rijdende verkeersdeelnemer. Klaar zal die voor de bouwvak wel niet zijn, maar er is hoop, en zonder hoop… juist.
En YES!!! het eerste van de vier opdrachten van de cursus HTML5 en CSS3 is met een 9 beoordeeld, I am happyyyy. een mooie start van het weekend vandaag.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Waarom verbaast mij die negen niet 🙂 Goed hoor ik begin steeds minder van alle pc,s te snappen. Druk bezig met de wegen in Limburg. Over een maandje rijden we weer richting Luxemburg en ben benieuwd hoe het er nu bij Maastricht uitziet. Laatste keer dat we er reden was augustus 2012.

 2. frank-103

  Een goed begin is het halve werk Sjoerd! Al die wegen, daar ben ik geen voorstander van, maar al het sluipverkeer door dorpjes is nog veel erger, met alle risico’s voor de zwakkere verkeersdeelnemers in het achterhoofd. Aanleggen dus die ringweg! (bij ons de verlengde A8)

 3. Prachtig de wegenbouw, zo als in het zuiden in het gele zand.
  Anders dan hier in de klei.
  Gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. Een negen, dat is niet alleen goed, maar heel goed. Wat een gegraaf daar he. Ik heb toen ze de a73 bij Roermond aan het aanleggen waren daar veel in de buurt gereden, er kwam echt geen eind aan. En nu vind je het heel gewoon dat je er overheen kan rijden.

  Love As Always
  Di Mario

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: