The Shoes

The Shoes

Nee, niet de Nederlandse band uit Zoeterwoude, alhoewel ik die ook goed vind, maar het duidt meer op de activiteiten die we in het weekend van alle ellende hebben ontplooid. Zaterdagmorgen stonden we vol goede moed op. Weliswaar erg vroeg, maar als je boodschappen gaat doen is het juist heel leuk om om 8 uur voor de winkel te staan. Helaas ging het bij de eerste keer bukken meteen verkeerd. Een pijnscheut van mijn enkel tot in mijn linkerschouder zorgde ervoor dat de rest van de boodschappen onder heuphoogte door mijn vrouw in de kar werden gezet en ik de kar nodig had om weer terug in de auto te komen. Van enige arbeid in de tuin was geen sprake meer. Maar rustig op de bank helpt ook niet. Dus op een gegeven moment de moed maar bij elkaar geraapt en voor het eerst sinds enkele jaren weer eens erop uit om wat nieuws voor mezelf te kopen. Ik had een nieuw paar schoenen nodig, en meestal is dat een moeilijke bevalling. Links heb ik een maat groter nodig dan rechts. Dus echt passen doet het nooit. Maar na diverse zaken te hebben bezocht in de outlet in Roermond kwamen we bij Clarks terecht. En ja, het zat mee daar, en bij Clarks in de outlet heb ik zo twee paar gescoord voor de prijs waar ik normaal maar een paar van kan krijgen. Een prettige bijkomstigheid was dat we ook nog lekker op een terras in de binnenstad wat gegeten en gedronken hebben. En ook dat hadden we al weer even niet gedaan.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Dat de rug opspeelt hoeft niet door zware arbeid te komen, maar daar ben je bekend genoeg mee.
  In een outlet kun je goed scoren, is de ervaring en Clarks zijn zeer prettige schoenen. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. frank-103

  Of de schoenen nu een direct verband houden met je zere rug is me nu nog niet duidelijk, maar twee paar nieuwe schoenen voor de prijs van één paar is altijd mooi meegenomen!

 3. Annette Barendregt

  Die donkere (blauw?) vind ik het mooiste! Mijn vader zweert ook bij die Clarks. Hij koopt ze op vakantie in Engeland, want daar schijnen ze goedkoper te zijn. Goede schoenen zijn elke cent waard. Ik was vroeger eigenwijs, maar ben nu overtuigd dat het echt beter voor je is. Veel plezier ermee!

 4. Ik dacht : twee paar, dus een paar in een maat groter dan de andere zodat je van beiden een schoen gebruikt. Maar gezien de twee verschillende kleuren zal ik dat wel mis hebben.

 5. Ha die Sjoerd…

  gefeliciteerd met je aankoop!
  Mooie Clarks.
  Vroeger hadden ze een iets andere vorm en werden ze bordeelsluipers genoemd.
  Maar deze zijn meer voor “keurige” heren…

  Hoop, dat het beter gaat met je rug!

  groet van Marlou

  .

 6. Goede morgen Sjoerd, dat zien er heerlijk comfortabele schoenen uit, dan ook nog twee voor de prijs van één, dat is een meevaller. Nu maar hopen dat je rug weer snel beter zal gaan, want zo is het toch wat lastig om gewoon te functioneren.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 7. Ja, vroeg boodschappen doen is altijd prettig, maar toch het liefst zonder last van de rug.
  Hopelijk gaat het met jou nu weer wat beter.
  Mooie stappers, daar kun je weer even mee vooruit.
  Goede start van de nieuwe week.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: