Kiekjesdag: Appie in de bocht
Kiekjesdag: Appie in de bocht

Kiekjesdag: Appie in de bocht

bVision Photography

Je hoeft er niet eens op te letten Maar deze is echt wel grappig, een soepel wijntje kaasje met een lekkere afdronk. Dat een stukje kaas best wel bij een wijntje past kan ik begrijpen, maar dat de kaas tegenwoordig vloeibaar in de fles zit lijkt me onwaarschijnlijk. Appie in Beek staat tegenwoordig bekend om dit soort zaken. De kwaliteit gaat er hollend achteruit. Je moet tegenwoordig het personeel al attenderen op bedorven waar… Bij de Jumbo wordt je daar zelfs voor beloond met een zak wel verse groenten. Maar ook daar vind ik dat dat gewoon niet mag voorkomen. Gebrek aan kwalitatief goed personeel vind ik dat.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. ria

  Ik kon hier gisteren in de Plus niet eens bij de appeltjes die ik wilde hebben, er werd zo ijverig bijgevuld en gediscussieerd wie wie moest helpen dat er totaal geen aandacht voor mij was, ik heb maar rustig gewacht tot ze klaar waren al slaat het natuurlijk nergens op.

 2. Goede wijn behoeft geen krans, ben in dit geval blij dat ik een bierdrinker ben.
  Maar in alle winkels zie je het niveau naar beneden, bij nader inzien, waar niet bij …. want alles moet zo goedkoop mogelijk.

 3. Nou ja zeg…
  wat een slordigheid!!
  Ik dacht in eerste instantie: goedkoop wijntje.

  Maar nee..
  Fout kaartje!

  Kan ook zijn dat een klant voor de gein het kaartje heeft verplaatst???

  Groetjes…
  Marlou

  .

 4. Och vloeibare kaas heeft ook wel iets, dan hoef je geen blokjes meer te snijden maar kun je het er in een glas naast zetten. Je kunt er ook nog meteen je stokbrood in soppen, en als je noten op tafel hebt staan, er met een dip ook nog notenkaas van maken. Volgens mij is Appie een visionair.

 5. Goede morgen Sjoerd, kwaliteits mensen moet je betalen, dit is een gevolg van : “If you pay bananas, you get monkeys” Als ik hier wat vraag, krijg ik soms een niet begrijpende blik, dan blijkt dat de jongen of het meisje dat vakken loop te vullen uit Roemenië komt.
  Hoe die nu hier terecht komen in dit dorp, geen idee. Misschien omdat er een band met dat land is waar ook elk jaar geld en goederen voor worden ingezameld.
  Het is geen vakantiebaantje hoor, nee ze werken hier het hele jaar door.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe, gaat het alweer een beetje met je rug?

 6. Het is jammer, personeel mag weinig tot niets meer kosten en wordt dus steeds jonger en ongemotiveerder. Vaak krijgen ze ook drie keer een tijdelijke aanstelling en mogen dan verdwijnen omdat ze te duur worden. En zo holt de kwaliteit achteruit.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.