Antiek?
Antiek?

Antiek?

Antiek was hij zeker niet, maar wel een van de voorlopers van de digitale televisie. Maar na al die jaren kwamen er toch langzaam aan wat mankementen. Nog niet echt kapot, maar om nou te zeggen dat je er met multimedia aan de gang kon was wat overdreven. Ja, het was HD ready, maar daar hield het ook mee op.
Alle moderne snufjes had die niet, en de instellingen van de diverse beeldformaten begon ook steeds meer een probleem te worden. Ofwel net zoals wij aan het worden zijn, gewoon bejaard. Wel nog werkend, maar daar houdt het ook op. En als er dan toch iets nieuw moet komen pak je groots uit, of niet dus. Het nieuwe beeld formaat is exact even groot als het oude, en dat scheelt honderden euro’s. En het is een Nederlands merk, met uiteraard ambilight en daarnaast ook een omgeving met ambilight. Twee schemerlampen die met de TV mee kleuren. Onze woonkamer is daarmee een complete bioscoop geworden. En ik wil niet zeggen voor niks, maar wel bijna… Een nieuwe TV waarvaan het model een jaartje oud is, met volledige garantie, wat wil je nog meer. En eigenlijk zat ik niet te wachten op al die extra’s zoals wifi LAN en ga zo maar door, maar mijn zoon ziet daar de voordelen wel van in.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

 1. ria

  Wij hebben ook pas een nieuwe en ben nu toch wel blij ermee, de kleuren zijn veel natuurlijker, beeld veel rustiger, maar dat heeft ook met het merk te maken heb ik me laten vertellen.

 2. Het klinkt goed…! ik hoop dat je er nog steeds 1 afstandsbediening voor nodig hebt (Als E. ze hier niet zou programmeren ‘naar 1 afstandsbedeining’ hadden we er naar mijn smaak onmogelijk veel :-))

 3. Frank-103

  Nieuwere modellen gebruiken steeds minder stroom, en omdat een tv doorgaans meer aan staat dan 20 jaar geleden bespaar je zo ook nog eens! 😉 niks mis met een mooie philips ambilight, maar ik zou hem niet te klein kopen, voor een bioscoop gevoel is een 47 inch toch wel een vereiste!

 4. hai Sjoerd,

  uiteindelijk moets ik ook zwichten.
  Er kwam rook uit mijn oude tv… en dat stonk ook nog eens heeeel smerig.
  Maar …
  Inmiddels ben ik gewend aan mijn nieuwe tv-tje. Geen joekel, maar een besceiden model.

  Geniet er van!

  groet, Marlou

  .

 5. Goede morgen Sjoerd, ik vroeg me af of het testbeeld eigenlijk nog bestaat. Ik heb ook nog een gewone tv en dat voldoet prima.
  Maar je kunt tegenwoordig er niet meer onderuit, wanneer je iets nieuws koopt, zitten die snufjes er allemaal bij.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: