Geinig
Geinig

Geinig

Sinds ik weer aan het programmeren ben spaar ik tekeningen. Tekeningen van mannetjes die wat te vertellen hebben, van 3D-mannetjes zelfs. En ook nog themagericht. Als je ergens een inleiding voor maakt moet je een mannetje hebben wat die inleiding geeft, of een mannetje wat wat verteld, en het moeten uiteraard dezelfde mannetjes zijn. Op de foto staat een beetje wat ik bedoel. En ik moet zeggen het is een beetje verslavend om te doen.
Maar omdat illustreren op deze wijze leuk is, gaat het programmeren ook een stuk beter…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

 1. Geweldig!

  Een van mijn coaches heeft het ook steeds over plaatjes bij mijn blog.

  Heb jij deze mannetjes zelf gemaakt?
  Of heb je ze van het internet geplukt?
  Ben jij vrij om die mannetjes te gebruiken of te delen?

  Vragende groet,

 2. Goede morgen Sjoerd, maak je die mannetjes zelf met 3D ? Ik heb er wel eens zo eentje gebruikt die ik op het www had gevonden Maar ik zou niet weten hoe ik ze zelf zou moeten ’tekenen’. Maar het is inderdaad een heel leuke illustratie lijkt me, beter dan alleen saaie teksten.
  Ik wens je een fijn weekend toe, om te beginnen een fijne zaterdag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.