Nee, nee
Nee, nee

Nee, nee

bVision Photography

Nee, dit zijn niet de foto’s van mijn tuin, maar deze fel gekleurde beesten staan wel bij iemand in de wei. En die iemand verkoopt o.a. deze beesten. Ik heb voor de liefhebber onder het logo van Bloemenhuis ‘t Kwekerieke geplaatst. Het bevind zich in Linne, een durpke onder Roermond. Ik kon het niet nalaten om daar eindelijk eens even te stoppen en een paar foto’s te maken. En ach, iedereen die daar langs rijdt kan daar niet omheen… die kijkt even zijn ogen uit. Het deed me een beetje aan mondriaan denken.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 reacties

  1. Goede morgen Sjoerd, ach beessies in de tuin, weer iets waar je om heen zou moeten met de maaier. Of zouden ze die dieren ook als maaier kunnen produceren? Zo’n varken lijkt me dan wel wat, een kudde kleurrijke schaapjes is dan wel teveel van het goede.
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.