Jus op de Windraak
Jus op de Windraak

Jus op de Windraak

bVision Photography

Ik dacht nog onder het rijden wat staat daar nou. Ik zag wat van SAP en nog wat, maar was er eigenlijk al voorbij voor ik het in de gaten had. En als blogger moet je dan terug, wellicht is het blogbaar gaat er dan door je hoofd, want in deze komkommertijd schiet me ook niet altijd wat te binnen. Dus nog maar eens langs voor de correcte interpretatie van wat er zich in mijn gedachten al reeds gevormd had.
Op de foto niet goed te zien, maar aan de rechterkant hangt ook nog een bordje te koop. Dan moet het water toch langzaam aan je lippen staan, tenminste als die twee bij elkaar horen. Vergeet niet, ik denk alleen maar na over wat ik zie. En dat boven op de Windraak. Een klein dorp tussen Sittard en Brunssum.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Op het internet maak ik her en der bekend dat ik op zoek ben naar een nieuwe school.
  Mijn huis ligt jammer genoeg niet aan de straatkant.

  Maar wellicht werkt zo’n spandoek?

  Vreemd genoeg kreeg ik van het UWV juist te horen dat ik zeer gedoseerd moet solliciteren.
  Ik blijf intussen schrijven op schoolvacatures en al het andere waar ik ook geschikt voor ben.

  Mag ik mijn digitale spandoek hier ook ophangen?

  http://about.me/robalberts

  Vriendelijke groet,

 2. Goed bedacht, in deze omgeving zitten een aantal grote bedrijven die SAP inzetten. Er hoef maar net een van de managers daar langs te komen op weg naar /van zijn werk en is het wellicht Bingo. En anders vanwege de verplichting van het UWV om wekelijks te moeten solliciteren, zo solliciteer je 24 op 7. Of niet soms?

 3. Bij de eerste foto dacht ik nog dat het om vruchtensap zou gaan, in de middenberm staat iets over aardbeien. Maar zo is het wel triest voor die mensen. Straks geen woning, geen baan en wat moet je dan. Misschien is het wel handig om zo te solliciteren,duidelijk is het wel en het kost geen postzegels.
  Ik hoop voor die man dat er iemand langs komt die een baan voor hem heeft.
  Straks ga ik mijn vrijwilligersbaantje weer eens opzoeken. Een fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.