Even rust

Even rust

bVision Photography

Ach, het begon wat minder met het weer in de vakantie, maar dat gaf ons de gelegenheid om nog wat andere zaken recht te trekken. Wat kleine klusjes, even naar de stad Mestreech op zaterdag. Wat nieuwe thee scoren, ik had een nieuwe broekriem nodig, en uiteraard rust je dan tussendoor even uit met een tripeltje op een ons welbekend terras.

bVision Photography

Effekes naar Remung op zondag, wat halen bij de mediamarkt om naar de TV te kunnen kijken en even naar tuincentrum Daniels in vlodrop, waar we deze heerlijke ijskoffie dronken en wat planten meenamen, een vlinder een lift gaven. Ofwel we rommelde een beetje aan om wat tot rust te komen…. Vandaag barst de vakantie los en trilt heel gardenia op zijn voegen…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: