bVision Photography

We hebben vakantie, dus af en toe plannen we een uitje. Zoals gisteren naar Den Bosch. Een heerlijke winkelstad als het mooi weer is. Helaas was dat wat minder, maar dat mag de pret niet drukken. Ook in Den Bosch weet men van gekkigheid niet meer wat ze in een parkeer garage moeten vragen. voor een paar uurtjes, waren we 12.00 euro kwijt. Maar goed,de garage stond vol, dus men lijkt het normaal te vinden. Natuurlijk kun je niet om de Sint Jan heen, zo pompeus dat ik me afvraag hoe zoiets tot stand is gekomen en of de arme burger dat destijds niet heeft betaald.

bVision Photography

Er staan uiteraard wat aardig oude panden in de binnenstad, zoals op de twee andere foto’s te zien is. In het pand op de laatste foto zit de VVV van Den Bosch. Wat zeker is, is dat er maar een bakker is die telt in Den Bosch, en dat is Jan de Groot. De enige bakker aldaar die weet hoe je een Bossche Bol moet maken. Zelfs andere bakkers adverteren met zijn naam…
Een hapje eten hoort er ook bij, en deze reis niet bij Roels, dat was de laatste keer minder, maar bij Zoetelief, in dezelfde Korte Putstraat. En dat viel niet tegen. Geen wachten, maar direct personeel, en het eten was er absolute klasse. De mosselen waren zalig… en ook mijn vrouw heeft genoten van een broodje Pastrami. Een echte aanrader dus.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Heerlijk vakantie, zeker nu de grootste vakantie drukte voorbij is.
    Blijkbaar wordt de Sint Jan nog steeds afbetaald, nu door het parkeergeld.
    Het is gewoon goed vertoeven in Den Bosch. Hans

  2. Jullie hebben er dus van genoten
    Gisteren zijn we nog bij jou in de buurt langsgereden we brachten zoon en vriendin naar de luchthaven van Düsseldorf . Onder de Roermond tunnel gereden ik vermoed dat de stad boven de tunnel ligt

  3. Het ziet er erg smakelijk uit, dat denbosch. Ben er ooit geweest, lang, heel lang geleden, maar ik heb vast de parkeertarieven onderbewust onthouden, want ik voel geen aandrang om weer naar denbosch te gaan. En er zou nog wel een modelspoorwinkel in het centrum moeten zijn!

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.