Werk aan de winkel
Werk aan de winkel

Werk aan de winkel

bVision Photography

Deze twee klimkunstenaars vonden we de afgelopen week in Maastricht, bezig in het Mosae Forum, het nieuwe winkelgebied in Maastricht. Nou ja nieuw is het niet meer als er al onderhoudswerkzaamheden plaats moeten vinden zoals het schilderen van deze prachtige houten balken. De twee schilders hebben heel wat klimwerk moeten verrichten om dat voor elkaar te krijgen, en aan belangstelling geen gebrek.

click to see the pictures big

bVision Photography

Ze presenteren het als volgt:
Eeuwenoude historie en moderne architectuur ontmoeten elkaar hier tussen Markt en Maas. Met de voltooiing van Mosae Forum in 2007 werd het stadshart van Maastricht in haar oude luister hersteld. Winkelen in Maastricht is inmiddels ondenkbaar zonder een bezoek aan Mosae Forum. Hier vindt de bezoeker in 18 winkels plus een fine food market met 29 speciaalzaken alles wat van Maastricht verwacht mag worden, en nog veel meer…

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Een mooi winkelcentrum, maar het ligt net buiten het hart van het winkelgebied, wat zich concentreert rond de “Grote Staat”. De laatste keer dat ik er was, waren al weer een paar winkels gesloten. Er zit kennelijk geen grote publiekstrekker rond of op de markt van Maastricht. Of dat zou inmiddels weer veranderd moeten zijn, ik kom er niet zo vaak, ook al woon ik er maar 10 minuten rijden vandaan, ik heb niks met winkelen of “shoppen” zo als je tegenwoordig moet zeggen.

  2. Goede morgen Sjoerd, nou mijn baan zou het niet direct zijn, maar de architecten denken zelden aan praktische zaken, zoal hoe schilder je dat, of hoe hou je het schoon?
    Het zal wel een mooi winkelcentrum zijn geworden denk ik.
    Het is al een tijd geleden, dat ik in Maastricht was.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: