Kerkelijke spanning in Winschoten
Kerkelijke spanning in Winschoten

Kerkelijke spanning in Winschoten

Trafohuisjes bVision.nl

De bijdrage van deze week is afkomstig van René (renesmurf.nl). Het trafo huisje staat in de Liefkensdwarsstraat in Winschoten. De stijl is niet al te opvallend, zeg eerder maar wat lomp. Maar ook deze huisjes horen in een verzameling thuis. Dit Huisje staat overigens niet ver van het door René geroemde sterrebos, waar hij vaak met de hond wandelt.

Trafohuisjes bVision.nl

Ik weet dat iedere zichzelf respecterende Winschoter in Winschoten woont, en niet in Oldambt. Dus staat dit huisje ook in Winschoten. Het staat pal naast de parkeergelegenheid van de bijgelegen Kerk van de Vrije Evangelistische Gemeente. Het wonder der techniek naast het wonder van de Kerk. Ik weet niet hoe het daarboven toegaat, maar hier in het zuiden lopen de kerken gewoon leeg.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

21 Comments

 1. Een echte rode kleur baksteen die je in het noorden van het land veel tegen kom.
  Kerken lopen overal leeg, de spanning is eraf. Hans

  ot, De link zag ik niet in IE, wel in Firefox, heb ik verwijderd, dank voor de tip.

 2. Toch is het geen prefab-garagebox van 13 in een dozijn. Er is wel degelijk werk gemaakt van het metselwerk. Het zal mij niet verwonderen als een architect geld gekregen heeft voor zijn in’spanning’. 😉

 3. Is dit de eerste inzending van Rene? Of vergis ik me daar nu heel erg in. Leuk dat mensen elkaar tenminste helpen met dit soort dingen. En…. lelijk of niet, ik had nog nooit zo’n huisje gezien.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Vierkant, lomp, lelijk, maar functioneel, zonder toeters of bellen, dat laatste is het noorden soms ook. Over Winschoten niets dan goeds natuurlijk.
  Ik wens je een fijne zondag toe Sjoerd

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.