Een Olds…
Een Olds…

Een Olds…

bVision Photography

En daar staat dan in ene een ambulance in Eindhoven voor het Piazza winkelcentrum. Schitterend, met een mooie Amerikaanse Woonwagen erachter. Het was heel even droog toen en snel een paar foto’s gemaakt met mijn iPhone, er zat een kenteken op dus de rest komt wel. Dacht ik.

bVision Photography

Het blijkt dat we wagen met een garagekenteken rond reed en daar kan ik helemaal niks mee. Dus het was even puzzelen voordat ik wist waar deze wagen vandaan kwam. Hij is in 1971 gebouwd door Cotner-Bevington, een Coach builder die op basis van een Oldsmobile chassis o.a. Ambulances en rouwwagens maakte.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 reacties

  1. Oh wauw,die zijn allebei mooooooooooooi…..! Van A-Z mooi… En ik begrijp ook in 1 klap het dinky-toy-ambulance-tje dat ik als kleuter had, dat had ‘zo’n andere vorm dan de ambulances die ik op straat zag’, het was ‘laag’ zoals deze wagen. (Natuurlijk heb ik het niet meer en het moet ouder geweest zijn dan deze wagen, nog uit de jaren zestig ;-))

  2. Mooi gerestaureerde wagen, die ziet er erg goed uit. Met deze oldtimer rondrijden met groene kentekenplaten is volgens mij niet zo verstandig, een handelaarskenteken is bedoeld om proefritten te maken en voor het ophalen of verkopen van een voertuig. Als oom agent dit ziet kan het veel geld gaan kosten!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.