Selfie Again
Selfie Again

Selfie Again

Gisteren liep het niet helemaal zoals ik dat gepland had. Het was enigszins een beetje een uit de hand gelopen dag… Het begon al met de leenauto die ik meekreeg, die had een lekke band, niet ter plaatse te repareren, band was echt kapot. Daarna met de vervangende wagen in België van de weg af gedrukt, gelukkig geen schade, behoudens mijn eigen ego. Mijn vrouw die een half uur later kwam dan gepland was waardoor ik drie kwartier in de auto heb moeten wachten. Een XL van Appie in het Rodastadion die tegenviel en dan gaat langzaam de zin over. En dan ben je aan het koken en pakt in plaats van de pot sambal met een zwarte deksel de pot Harissa met het zwarte deksel. Nou ja, een klein smaakverschil was er wel in de pindasaus…
Toch had ik in de ochtend nog even het Zwitserleven gevoel toen ik in Homburg in België over het spoor liep met mijn inderhaast uit de kast geplukte Olympus camera en weer eens een fotokuier heb gemaakt, waar ik het vandaag uitgebreid over wilde hebben. Alleen de foto’s staan op een CF-kaartje, en de lezer daarvoor zat wel in mijn oude computer ingebouwd, maar in mijn huidige niet. Ik had even niet opgepast en het geheugen van de camera was helemaal leeg, en alles staat dan weer in de fabrieksstand. Waardoor alle foto’s op de nu niet leesbare CF-kaart stonden ipv op de XD-kaart waar ik wel een losse reader voor heb. De Nikon lag uiteraard in de Golf waar ik vergeten was om hem eruit te pakken, en die stond weer in de garage.
Dan nog maar eens een selfie moet ik gedacht hebben. En voor degene die klaagde dat ik de camera de vorige keer voor mijn neus hield kan tevreden zijn. Deze is gemaakt met de telefoon… Morgen weet u dus al wat er op het menu staat: Een fotokuier in België.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Je hebt wel een pech dag, maar iemand van de weg drukken is wel erg asociaal.
    Weet ik nu ook wat Harissa is, maar pech komt nooit alleen, heeft veel vrienden.
    Was een log met een lange schaduw. Hans

  2. Je hebt van die dagen. . . . Ja Sjoerd, dat overkomt iedereen wel eens, ik heb giste een nieuw beeldscherm moeten kopen, vandaag of morgen , moet ik een nieuw modem installeren, ik hoop dat dat goed gaat, want anders zit ik zonder verbinding met de buitenwereld. De provider zegt, dat je ze mag bellen, maar ja die telefoon gaat ook via dat modem en met mijn mobiel heb ik hier in huis verdomd slechte verbinding. Wanneer ik daarmee bel, moet ik gewoon in de tuin gaan staan en dan kan ik dus geen modem binnen installeren, doffe ellenden weer, waarom krijg ik er geen lekkere monteur bij. . . 🙁

    Ik wens je voor vndaag een heerlijk donderdag, waarbij alles van een leien dakje gaat.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.