Yes!! – door Frank
Yes!! – door Frank

Yes!! – door Frank

Bijna is het zover, aanstaande vrijdagmiddag stop ik voor enkele weken om gewoon werkman te zijn en wordt ik weer eens “Vakantieman”. Om er even dan ook helemaal uit te zijn, verruil ik een paar dagen later mijn huidige omgeving, met een warmere omgeving voorzien van uitzicht op de Middelandse Zee. Mocht het hier ook beter weer zijn dan, dan ben ik niet voor niets naar warmere regionen afgereisd, maar hebben de mensen hier in Nederland er ook wat aan. Voor mijn huidige omgeving (huis) wordt weer gezorgd. Zoals altijd woont dan weer een goede vriendin van ons in ons huis, zij krijgt dan de rol van o.a. “blikopener” en zorgt dat de blikjes en zakjes voor het kattenspul op tijd geopend worden, en dat de brievenbus en kattenbak leeggemaakt worden. Dat geeft een “gerust” gevoel wanneer we weg zijn.

vakantiestek

14 Comments

  1. Jij hebt ook altijd pech he.. beetje op vakantie terwijl iedereen zo’n beetje aan het werk is. Je hebt het er vast niet makkelijk mee, maar je moet het er maar mee doen 😉 Veel plezier.

    Love As Always
    Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.