Selfie
Selfie

Selfie

Soms duurt wachten wel eens lang, en als er geen stoel in de paskamers staat, en je begint je te vervelen, dan… juist ja. Maar aangezien dit weer de eerste werkweek is en deze turbulent begon, krijg ik deze gelegenheid voorlopig toch niet meer. Poeh, wat viel dat tegen die eerste werkdag weer. Na een uurtje was de vakantie alweer vergeten.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Naar een kledingwinkel gaan vind ik eerlijk gezegd erger dan naar mijn werk gaan. Of dan naar de tandarts gaan. En foto’s maken in een kledingzaak mag hier doorgaans ook niet, je zou zomaar bedenkelijke bedoelingen kunnen hebben!

  2. Goede morgen Sjoerd, een selfie via de spiegel dus. Maar je kiekkast staat ervoor 😉
    Ja als de vakantie voorbij is, dan is die snel weer vergeten, door alle daagse beslommeringen.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: