Homburg(2)
Homburg(2)

Homburg(2)

bVision Photography

Alle Materieel wat er in Homb(o)urg (BE) bij la Gare de Hombourg stond had één ding gemeen, roest. Niet alleen de wagons, maar ook de voor die tijd onverwoestbare locomotieven van Rheinbraun. Maar, de natuur geeft, en als je er niet zuinig op bent neemt de natuur het ook weer van je af… Rheinbraun is overigens onderdeel van RWE waar ook Essent deel vanuit maakt. Rheinbraun haalt in Duitsland met gigantische machines bruinkool in dagbouw boven de grond. De Lok was dus een klein onderdeel in dit grote proces, dit even terzijde. Zo’n scrapyard voor treinen levert naast een mooi plaatje voor het log ook wat materiaal op om als achtergrond of zo te gebruiken in Photoshop. Een voorbeeld daarvan ziet u hieronder, een kunstwerkje op zich. Klik eens op het plaatje, bijna 3D…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. rust roest is het spreekwoord toch.
    Het is wel jammer dat het materiaal zo wordt verwaarloost.
    Maar andere kant geeft het ook weer een uitdaging. Hans

    ot, zoon kon zijn fiets verderop stallen, maar helaas.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.