De centen binnen
De centen binnen

De centen binnen

Normaliter ben ik vrij op woensdag, maar als Frank op vakantie is moet ik wel werken op die dag. Zo ook gisteren. Om even voor zeven stond ik alvoor de deur om te beginnen, en wonder boven wonder verdwenen de problemen zoals ze zich voordeden. Om twaalf uur had ik dan ook het idee van bekijk het maar, ik heb telefoon en heb voor de baas mijn geld wel verdiend. We’re going home… Quality time, nice weather… wat wil een mens nog meer.
En uiteraard later lekker uit eten in eigen keuken. Ik heb een lekker biefstukje gebakken met champignons en peper-roomsaus met heerlijke frietjes erbij. Niet echt gezond deze keer, maar lekker en met culinair verantwoorde mayonaise.
En, dat mag ik niet onvermeld laten, een boom geplant, een Trachycarpus fortunei.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Klinkt lekker en met het planten van de boom zijn de extra calorieën ook weer verbrand zullen we maar denken.
  Of topic, blad wordt betaald door adverteerders en meeste artikelen zijn ook betaald. Het is hard werken begreep ik maar het lukt wel. Ze gaan volgend jaar hun tiende jaar in en doen dit tegenwoordig ook in Den Haag en Utrecht dus er zal wel markt voor wezen.:-)

 2. Ha die Sjoerd!

  Dat klinkt verrukkelijk!
  Ik zou er alleen een lekker visje bij nemen, maar verder… Jammmmm!
  Mooie boom!! Ik hoop, dattie aanslaat!
  En dat je over een paar jaar in de schaduw van je eigen juweel mag zitten!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.