Oh Jee, het is alweer vrijdag
Oh Jee, het is alweer vrijdag

Oh Jee, het is alweer vrijdag

Als het weekend om is baal ik omdat het zo kort was, als de week om is baal ik dat het zo snel gaat, en als ik ’s morgens in de spiegel kijk baal ik ook, dan ligt uiteraard mijn bril nog onder of op het nachtkastje en moet ik alles op gevoel doen. Maar voor de rest gaat alles goed hier hoor. Vanavond heb ik een lekkere stuk vlees uit de oven met oma’s opbak-aardappeltjes en Haricots vert op het menu gezet. Gezien het feit dat het menu niet op de foto kon want dat is nog niet klaar, een foto uit de oude doos. Verzin er maar wat bij…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 reacties

 1. Ha die Sjoerd!

  Wij hebben ooit een daktent op de auto gehad!!
  Die zette je in een poep en een scheet op.
  Even de deksel omhoog en je kon al in je bed!
  Heel leuk… Met een laddertje naar boven…

  Helaas heb ik toen die auto total loss gereden en heeft Henry de daktent maar verkocht…
  Wel jammer allemaal.

  Maar ik ben wel blij, dat ik het na kan vertellen!

  groet!
  Marlou

  .

 2. Goede morgen Sjoerd, niet teveel in de spiegel kijken zo vroeg op de ochtend, je denkt dan eerst wie is dat nu toch hier in mijn badkamer. Dan dringt langzaam het besef door dat je geen twintig meer bent 😉
  Toch een heel fijne vrijdag gewenst, het is een stralende dag, geniet er volop van, je bent nog lang niet versleten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.