Kattenasiel
Kattenasiel

Kattenasiel

Het weekend is me toch niet in de kouwe kleren gaan zitten. Gisteren had ik spierpijn aan alle kanten, en voornamelijk in mijn rug. Langzaam maar zeker werd deze steeds stijver en werd zelfs het zitten even ongemakkelijk. Maar ja, ik weet waar het van komt, gaat vanzelf wel weer over. Deze week ben ik kattenoppas. Mijn dochter is een weekje weg en ik mag op haar 4 katten passen, twee oudjes en twee niet zo’n heel jonkies meer. In vergelijking met mijn monsters zijn het allemaal mini-katten. Ach, ik kan beter voor ze zorgen, hebben ze ook nog wat aanspraak. En een van de vier is panisch voor vreemden… Het is even zoeken daar, maar we komen er wel uit met z’n allen… Trouwens die twee hieronder zijn Kaatje en Daisy, twee van onze eigen drie katten.
Update: vier bij haar in huis en drie bij mij in huis, pendelen dus.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Dat is het nadeel van werk te doen wat je niet gewend bent, je hebt door geleerd 🙂
  Je zou in aanmerking kunnen komen voor de poesenoppasprijs 2014.
  Ach dat doe je voor je dochter. Hans

 2. ha die Sjoerd!
  Dus nu heb je zes katten in huis?!
  Heerlijk en gezellig.
  Ik had de twee van mijn dochter te logere ne toen ze weg waren moest ik wel even slikken….
  En daarna nog meer, vanwege de vlooieneitjes die uitkwamen….

  Groet!
  Marlou

  .

 3. Goede morgen Sjoerd. Heb je de katten van je dochter ook bij jou thuis? Of zorg je voor hen in hun eigen woning? Bij mij is het altijd fijn, dat de buren mijn jeweetwel kater verzorgen , als ik weg ben. Meneer heeft zijn eigen deurtje, dus hij kan zich vrijuit naar buiten begeven als hij daar zin in heeft. Omgekeerd zorg ik ook wel eens voor ‘Simon van de buren’
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.