Niet te filmen
Niet te filmen

Niet te filmen

Ga je in het weekend even naar Intratuin sta je ineens midden in Oosterijk. Alleen lag hier de sneeuw al. Intratuin, in dit geval Roermond begint steeds eerder met het opbouwen van de kerstmarkt. En de rest komt daardoor duidelijk in de verdrukking. De eens zo mooie keukenafdeling is verworden tot een rommelhok. En veel rekken zijn leeg. De koks hebben geen hulpgereedschap nodig met de kerst denk ik dan. En ach, wie ben ik, gewoon een ontevreden klant, een ouwe zeurpiet, en ik vrees dat ze er daar nog wel een paar bij krijgen als ze zo doorgaan. En de zwarte Piet toespelen mag ook al niet meer.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. De commercie kent geen tijd tegenwoordig.
  Maar ik mag niks zeggen, vanmorgen met boodschappen… de eerste gevulde speculaas gezien ….. hij geurde al door de verpakking heen ….. stuk gekocht en daarvan het eerste stuk inmiddels al op…. heerlijk lekker is hij…. kon niet wachten.

 2. Steeds minder tuin steeds meer sfeerverkoop.
  Tja, een tuincentrum haalt veel van zijn jaaromzet uit Kerst en Pasen.
  Bloemisten hebben het steeds moeilijker.
  Een bloemist heeft vooral in alles en overal concurrenten gekregen.

  Maar een tuincentrum is steeds meer een vermaakscentrum geworden.

  Leuk, gek of niet, wij doen daar blijkbaar graag aan mee …..

  Oh ja, mijn tuin verwildert vooral.

  Vriendelijke groet,

 3. Ha die Sjoerd,

  nou… van mij stuur je ze gewoon wél de Zwrte Piet toe.
  Zij ze nou helemaal.
  Ik ben daar nog lang niet aan toe.
  En dus…. ga ik voorlopig niet naar de intratuin.
  Volgend jaar pas weer…

  Dag!
  Heb het goed vandaag…
  Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd, wat een waanzin in september al kerstversieringen, daar zou nu eens een wet tegen moeten komen. Voor november geen sintversiering (met zwarte piet erbij 😉 )en voor 6 december geen kerstversiering. Maar ja het gaat er maar om, om de mensen zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen denk ik. Nog even en we kopen paaseieren in december en de kerst schuift naar Augustus.
  Hoe dan ook , ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.