De laatste deze week
De laatste deze week

De laatste deze week

Goh, vandaag is het alweer de laatste werkdag van de week, de dagen vliegen echt voorbij. Lastig is wel, als ik opsta is het donker en als ik thuis kom begint het alweer langzaam aan ook donker te worden, dat is niet bevorderlijk voor het gevoel. Net alsof de dag al om is als je thuiskomt. En het was me het weekje wel. Veel te veel werkuren doordat ik ook nog even naar een bijeenkomst toe moest voor mijn werk. Maar goed, ik heb nog werk, al gaat het heel slecht in onze branche. De elektriciteitsboeren zitten allemaal op zwart zaad. Nee, geen koolzaad, wellicht is daar nog wat mee te verdienen…
Onder het plaatje van gisteren, met mijn idee hierover.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Het gaat in een hoop branches slecht. Wat ze ook vertellen over de economie die aantrekt. Vroeger dacht ik, hier wil ik wel oud mee worden met dit beroep. Tegenwoordig denk ik, ik hoop dat ik er oud mee kan worden.

    Love As Always
    Di mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.