Quality Time
Quality Time

Quality Time

Een heerlijke temperatuur, zonnetje erbij, wat heeft een mens nog meer te wensen, niets toch, en in de vroege ochtend niet eens mist. Gisteren was ik er al vroeg bij om de tuin in te duiken, gewapend met schop, zand en stenen moest de laatste hand gelegd worden aan de tuinmuur. Op een gegeven moment kwam er zelfs kritiek van de buren dat ik wel heel vroeg bezig was en het was nota bene al acht uur geweest op dat moment… Gelukkig vlotte het werk goed en zijn we later op de dag lekker met de MG gaan tanken. Tenminste, dat was de uitvlucht om te vertrekken. Uiteraard de kap er vanaf en met haren in de wind op pad. Ik wist niet dat het tankstation een aantal uren ver was, maar goed, uiteindelijk kwamen we bij tuincentrum Daniels in Vlodrop uit, en de tank was nog niet leeg. We besloten dus dat we daar eerst zelf wat zouden gaan tanken, een boompje te scoren en dan alsnog even via Duitsland om te tanken, weer naar huis te gaan. Op de foto staat onze aanwinst, een heuse echte boom. Nee, niet die kerstboom op de achtergrond, maar dat groene, nu nog kleine Eucalyptusboompje op de voorgrond, duhhe… En het paste ook nog in de MG (soms is het dak eraf wel makkelijk).

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Zo heb ik hier een volkswagen eos gezien, daar zou ik ook graag in rond rijden, in de winter is het een coupe met een dicht dak, zomers open rijden. En uiteraard, vanaf het tuincentrum open rijden! Nu alleen mijn vrouw nog overtuigen van het nut!

  2. Heerlijk dagje dus, maar zie ik daar nu al kerstballen liggen? Ze zijn totaal gestoord in die tuinwinkels, het valt me mee dat er nog geen paashazen ronddarren. Het is nog september %%^$#@
    Goed jij hebt genoten en je eucalyptusboompje in de tuin. Pas wel op want dat kunnen reusachtige bomen worden.
    Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: