Ze waren vers…
Ze waren vers…

Ze waren vers…

Als een plastic zak met verse sinaasappels naast een afvalbakop de grond ziet liggen kun je daar hele verhalen bij verzinnen. Ze waren vers uit de winkelen lagen hier toch bij de vuilnisbak, niet erin, maar ervoor…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Men had de handen vol aan het iets weggooien. Om de handen vrij te krijgen zijn de sinaasappels even neer gezet, toen kwam er een kwebbeltante aan, dus veel nieuwtjes uitgewisseld en darna vertrokken zonder deze zak sinaasappels

  2. Annette Barendregt

    Wat heb je ermee gedaan? Ik moet gelijk denken aan die tijd, dat terroristen die dingen inspoten met gif. Weet je dat nog? Jaffa’s waren dat toch? Ik zou ze niet meenemen, denk ik.

  3. Goede morgen Sjoerd.
    Tja een raadsel op de vroege morgen, een gaat in een fietstas lijkt me nog de beste optie.Ik ga wat sinaasappels van mezelf uitpersen en mijn ontbijt klaar maken.
    Fijne donderdag gewenst .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.