Spielerei
Spielerei

Spielerei

Van de week, zo wilde ik mijn logje starten, was ik bij de Lidl. Meteen schoot me in de gedachte dat dit waarschijnlijk geen gangbaar taalgebruik is, maar wat zijn dan de verschillen,

 1. Van de week
 2. Verleden week
 3. Afgelopen week
 4. Vorige week

Niet dat dat belangrijk is, het was maar een gedachtekronkel. Die heb ik wel vaker, maar ik had het over de lidl, daar hadden ze als gadget een mini fisheye lensje voor op een iPhone. Voor nog geen vijf euro kun je daar dan even mee spelen en alles uit zijn verband halen. Zoals onze Kaat hieronder ineens een stuk korter is geworden. Vandaag alweer de laatste werkdag deze week, de tijd schrijdt voort, en wij hollen erachteraan. Ik wens iedereen een heel fijn weekend. Ik ga eens even bijkomen van een enerverende week waar ik bruisend van energie aan ben begonnen, en die ik in alle rust wil afmaken. De gestelde doelen zijn gehaald. De rommel opgeruimd, dus absolute rust…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Die dingen hebben toch eigenlijk niets meer met bellen te maken. Moet je kijken wat je er allemaal mee kunt. Per streek wil taalgebruik nog weleens verschillen en je begrijpt, met een Limburgse in huis, dat dat bij ons weleens tot een spraakverwarring leiden.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Ha die Sjoerd…

  zeg jij maar gerust: “van de week…”
  Ik zeg dat ook, en dan weet je dat het goed is! Hahaaaaha…

  Die foto van Kaat… heerlijk!! Het lijkt me een hele lief, maar toch ook heel ondeugend katje!!

  Dag!
  Goed weekeinde…
  Marlou

  .

 3. Goede morgen Sjoerd, leuke foto van Kaat, volgens mij zijn er toch wel wat verschillen in de precieze betekenis van je woorden,ik dacht dat alleen vorige week en verleden week hetzelfde betekenen. Het kan ook meer gevoelsmatig zijn , maar daar zal ik nog eens over denken.
  Fijne vrijdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.