Mijn Werk (1)
Mijn Werk (1)

Mijn Werk (1)

Je hebt van die dagen dat er aan het einde van de dag niets meer over is. De pijp is dan helemaal leeg. De Energie is pleite. Dan is het best wel hendig dat je een eigen energie centrale in de buurt hebt om bij te tanken. Op de foto een van onze Warmte-kracht Centrales op de locatie Chemelot.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Ha Sjoerd, mijn energie ga ik nu in de bergen helemaal opladen…
    Geen WiFi, geen TV. gewoon helemaal niks anders dan heldere frisse lucht en herfstkleuren.
    Tot over een dikke week!

    Groet van Marlou

    .

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: