Kabouters
Kabouters

Kabouters

bVision Photography

Oktober13De herfst heeft dit weekend echt zijn intrede gedaan, Dat valt bijna niet te ontkennen. We waren zaterdag op weg om wat glaswerk te recyclen, toen we langs een grasveld reden waar deze twee broertjes gezellig dicht bij elkaar stonden te wachten tot de kaboutertjes weer terug waren van hun werk. Je zou verwachten dat er in dat grasveld dan meer van deze reuzen zouden staan, maar nee, echt alleen deze twee. Ik heb nog gekeken of ik ergens die kabouters kon vinden. Maar na het zoeken was wel mijn glaswerk netjes in de container terecht gekomen.
Toen ik er zondagochtend langs kwam waren ze omgetrapt, zomaar…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 reacties

  1. Mooie herfstfoto van die twee paddenstoelen overal steken ze hun hoedjes naar boven.
    Jammer dat er altijd van die vernielers langs lijken te komen, wat heb je er nu aan om ze stuk te schoppen? Daar heb ik nu nooit de lol van gezien. Zielig ook voor die kaboutertjes, die moeten weer verhuizen.
    Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.