Roestiek voorwerpje
Roestiek voorwerpje

Roestiek voorwerpje

Oktober14Vandaag krijgt u een raadplaatje te zien. Voor iemand die de foto maakt is het natuurlijk heel eenvoudig, klik klak en het staat op de foto, nog even bewerken om de omgeving te isoleren en hup, on the web. En toch heb ik het vermoeden dat sommigen onder u ook wel weten wat het is is. Maar dat mag de pret niet drukken. Wat denkt u dat dit roestig gevalletje is.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Ik kom terug op mijn eerdere antwoord, het heeft nu ik er nog eens naar gekeken heb, volgens mij, niets met een rits te maken, maar is een onderdeel van het spoor waarmee ze de rail op de biels vastzetten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.