Appie daar ga je weer
Appie daar ga je weer

Appie daar ga je weer

Oktober23Het enige wat ik tegen Appie heb is dat ze veel te duur zijn, en aan de andere kant hebben ze meestal wel alles wat we nodig hebben, al halen we ook veel dingen bij de Lidl.
Waar ik niet tegen kan zijn foto opschriften of reclame’s die niet deugen. Bij Albert Heijn in Roermond hing een groot Affiche op voor het bezoek aan een boer wat al 14 dagen voorbij was, dat vind ik dan slordig. Of, ja hoor, ik heb er weer ene, niet neerzetten wat er moet staan. Want als dit maandverband is vreet ik een bezem. Voor de rest gaat het goed hier. Op mijn eerste vrije woensdag sinds een maand of twee was alles alweer behoorlijk volgepland. Mijn vrouw had tussendoor nog iets voor haar werk zodat ik een minirondje Limburg kon doen. Maar daarover later meer. Vandaag moet ik me voorbereiden op morgen, wat dan begint het weekend alweer. De tijd vliegt voorbij al je de eenenzestig gepasseerd bent… Als ik het realistisch bekijk heb ik de langste tijd van leven gehad. Want, zoals mijn vader altijd zei: Ik wordt honderd… Hij heeft er een jaar of twintig vanaf gehaald.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 reacties

 1. Ha Sjoerd! Via het blog van Di Mario kom ik even bij jou neuzen. Je schrijft leuk, dus ik kom zeker weten terug.
  In ons dorp zit een C1000 en die wordt binnenkort vervangen door een Appie. Ik zie dat als een hele vooruitgang, ook al zijn ze duurder. Van maandverband hebben ze duidelijk geen kaas gegeten.
  groetjes Mirjam Kakelbont

 2. De Vomar en AH zitten hier in het winkelcentrum, de Vomar is 2 keer zo groot en een stuk goedkoper, daar doe ik de wekelijkse boodschappen. De AH heeft beter groenten en fruit, daar ga ik gedurende de week langs. Voor een Lidl of Aldi moet ik zeker 10 minuten rijden, dan ben ik mijn voordeel weer kwijt bij de benzinepomp.

 3. Hier in Alkmaar barst het ook van de AH’s en ik ga er zelden naartoe en al helemaal niet naar hun XL. Dat laatste betekent dat de verschillende spullen verder uit elkaar staan en dat je nog langer moet wachten bij de kassa’s die ze maar mondjesmaat openen.

  Ze zijn structureel duur, maar dat komt ook omdat ik geen gebruik wil maken van bonus- of andere spionagekaarten. We hebben hier ook 2 Lidl’s en 3 Aldi’s die net wat verder weg zijn voor mij en waar het me altijd te druk is en ik uiteindelijk niet veel van mijn gading kan vinden behalve goede oplaadbare penlights.

  Ik heb keuze uit 2 middensoorten, de Jumbo die wat goedkoper is dan de AH en waar ik zo weer buiten sta, omdat ze daar veel kassa’s open hebben met vlotwerkend en doorgewinterd personeel. Toen dit nog een Super de Boer was (met grotendeels hetzelfde personeel) was dat niet anders. Ze zijn vooral duurder met het eigenmerk, waar AH nog duurder mee is.

  Deka en Vomar zijn supermarkten waar ik het vaakst kom. Ze zitten qua prijs duidelijk onder AH en Jumbo en hebben goede spullen en ik kan er alles vinden. Mijn brood koop ik het lieftst bij de Vomar, ik vind dat bij de anderen minder van kwaliteit. In deze serie bestaat hier ook nog een Deen, maar die is me te ver weg en is voor mij niet op loopafstand.

  Bij de Jumbo en Deka zie ik vaak prijsfouten tussen wat er op het schap staat en wat de kassa afrekent. Bij de Jumbo heb ik daardoor wel eens iets gratis gekregen omdat er geen verschil mag zijn.

 4. zolang de maandverband niet op mijn maag blijft liggen is het goed.
  Ik hoef maar de straat over te steken om in de Lidl te shoppen.
  Ik haat het ook als ik websites bezoek die de activiteiten niet updaten en oude data niet verwijderen. Even erg als die affiche die te lang aan de muur blijft.

 5. ik ken appie niet, maar hier is dat ook zo, de ene winkel dit, de andere dat, dus ik ga overal, lidl, aldi, colruyt,….en als ik van mijn werk kom omdat dat op mijn weg ligt naar de gb of delhaize, en vorige week was ik in nederland dan ga ik naar albert heyn, je maakt het zo duur als je wil….
  en die libresse, dat is wel heel misleidend 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.