Vrijdag
Vrijdag

Vrijdag

bVision Photography

Oktober24Nu de herfst zijn intocht heeft gedaan krijgen we ook steeds meer herfstartikelen uit de natuur voorgeschoteld. Zo is het op het werk een rage om producten uit eigen oogst mee te nemen. Dat varieert van appels tot zoals nu het geval is, noten. Ladingen walnoten uit eigen tuin komen in ons keukentje op het werk terecht. Pepernoten ook, maar dat is andere koek. Zo trof ik tussen de walnoten dit unieke exemplaar aan, bestaande uit drie delen, in plaats van twee helften. Het vreemde is dat er in een walnoot normaal vier vruchtdelen zitten, gescheiden door een vlies, in deze zaten er dus zes. Sorry, zitten er dus zes. Tussen alle walnoten in deze kom vonden we nog een tweede exemplaar, welke een collega, snik, helaas verbrijzeld heeft. Dit zijn helaas maar kleine noten, al zou je dat op de foto niet zeggen. Dat wat ik als chte walnoot beschouw is zeker een factor twee groter. Ik zal deze hele nog even bewaren voor een vergelijk…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 reacties

  1. Goede morgen Sjoerd, dat soort ‘drielingnoot’ kom je wel eens vaker tegen. Ze smaken net zo lekker meestal, dus je kunt die gewoon opeten. Ze zijn niet gewoon, maar ook niet heel erg zeldzaam. Ik vraag me wel af wat er fout is gegaan met zo’n noot.
    Voor vandaag een fijne vrijdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.