Ford Mustang 1966
Ford Mustang 1966

Ford Mustang 1966

bVision Photography

November01Sommige auto’s zijn iconen zoals ook deze Ford Mustang uit 1966. Hier praat je niet over peekaa’s of over cilinderinhoud, maar beschrijf je het gevoel om in deze auto te mogen flaneren over de grote Boulevards in deze wereld. Al het vrouwelijk schoon dat door deze toch imponerende wagen wordt aangetrokken, de mannelijke bewondering voor deze auto. De foto’s zijn mij ter beschikking gesteld door Di Mario.

bVision Photography

Dat de auto een aanslag is op je portemonnee is een punt wat je moet vergeten. In deze tijd met deze benzineverbruiken is zo’n auto absoluut not done. Maar dat neemt niets af van het gevoel. Met piepende banden, een streep op het asfalt, liters benzine, en de lady’s die je nakijken doen je besluiten om meteen weer terug te keren naar de virtuele garage, en verder te dromen. De American Dream weliswaar, maar deze week blijf ik even dromen…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Op Bonaire zat ik afgelopen winter op een terras te eten met twee mooie en lieve dames.
  Het flaneren langs het terras gebeurde vooral met veel kabaal.
  Ronkende motoren, piepende banden en te luide muziek verstoorde het samenzijn.
  Ik kan mij niet herinneren welke auto’s voorbij kwamen, de overlast herinner ik mij al te goed.

  Zeker weten dat het deze prachtige wagen niet is geweest, want dat had ik dan zeker wel in mijn geheugen opgeslagen.

  Mooi blog!

  Vriendelijke groet,

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.