Turks fruit of paars fruit

Turks fruit of paars fruit

Oktober31
Een van de projecten waar ik als ICT’er mee bezig ben is het vervangen van alle databekabeling in ons hoofdkantoor. De oude bekabeling is verouderd en levert als je alle features welke thuis mogelijk zijn wil implementeren moeilijkheden op. Dus vervangen we de bekabeling door een categorie die het mogelijk maakt om met voice en video te communiceren. Niets nieuws, buiten het feit dat we daarvoor paarse bekabeling gebruiken. Iedereen vraagt zich af waarvoor we de bekabeling vervangen, maar niemand vraagt zich af waarom de kabels paars zijn. Niet dat dat relevant is, maar de gedachte aan Turks fruit, of paars fruit schoot mij in de gedachte als antwoord op deze vraag. Turks fruit, van Jan Wolkers kan een ieder zich wel voor de geest halen, al was het maar door de regen scene met Monique van de Ven. En als we het over paars fruit hebben denk je ook aan passievruchten en nog veel meer. Het zijn helaas alleen maar kabeltjes, maar please let me dream on…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Dan komt er nu CAT 6 in of zo, maar waarom paars is dat nu de kleur om aan te geven dat het datakabel is?
    Als ze maar niet als appels naar beneden vallen. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  2. Ja, een mooie kleur.. En een enorme klus, zeker als ik al die meters-op-rol daar zie liggen! Gelukkig heb je een veilige steiger, zo te zien 🙂 (Daar val je zelfs met de mooiste dagdroom niet vanaf :-))

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: