Yes, gelukt
Yes, gelukt

Yes, gelukt

Oktober30De vogels hebben dit jaar ontzettend veel geluk hier in Hoensbroek. Na het vogelhuis debacle in het weekend zijn we gisteren even naar Geleen gereden om te kijken of ze daar het gezochte vogelhuisje zouden hebben. Ja dus, en voor dezelfde lage prijs. Alleen dat hebben we niet gekocht maar een luxere uitvoering ervan. Over de prijs daarvan wil ik het vandaag niet hebben of toch wel. Er zat geen prijskaartje op en de aan de kassa telefonisch geraadpleegde medewerker van de afdeling gaf een verkeerd artikelnummer door. Daardoor heb ik eigenlijk een hoop geld verdiend en kan het muntje uit het karretje er ook nog wel bij… Normaliter meld ik me wel, maar met wat meer spullen viel het pas op toen we buiten de bon nakeken. We hebben wat extra voer ingeslagen dit jaar, want met zo’n huisje waar de vogels uit mijn tuin droog kunnen eten zullen ze wel veel vrienden en bekenden uitnodigen om mee te komen eten. Uiteraard is ook de pindakaaspothouderaandemuur weer voorzien van een nieuwe pot verse pindakaas. Dat wordt feest deze winter.

click to see the calendar big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Een heel fraai exemplaar. Het is zo dankbaar, wat voerhuisjes en een pot pindakaas en voor je het weet heb je de hele dag gefladder in de tuin. Hier is het ook weer een drukte van belang, heerlijk om vanuit de huiskamer naar te kijken en ook opwindende ’tv’ voor de poes 🙂

  2. Denk dat er genoeg visite op af komt, ze houden wel van een lux restaurant.
    Dat kan gebeuren met betalen, komt ook dat men achter de kassa niet meer weet welk product het en aan de kassa moet je ook gelijk alles weer in je kar gooien na de kassa. Hans

  3. Die vogels boffen maar! Hier vrees ik dat een vogelhuisje er voor zorgt dat Bips en Look, onze katten, hun dieet gaan aavullen met verse vogel, waar ze zich nu beperken tot een dagelijkse muis. Hachelijk!

  4. Goede morgen Sjoerd, een chic vogelrestaurant is dat geworden bij jou in de tuin. Hier hang ik de boel nog niet buiten, ze krijgen van de winter ween hun huisjes in de boom gehangen, vol zaadjes.
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.