Bestolen

Bestolen

Oktober28Afgelopen weekend waren we bij Intratuin in Roermond. Eigenlijk om wat plantjes te kopen en om eens te kijken welk huisje we de vogeltjes dit jaar konden aanbieden. Het vorige eethuisje was helaas bij een storm gesneuveld. In de kar stond al een plantje toen we bij de vogelhuisjes aankwamen. Terwijl ik bij de kant en klaar gevulde huisjes stond te kijken vond mijn vrouw een mooi huisje met overstekende dakranden zodat het voer niet nat zou worden. Er was er nog ene van dus huphup meteen in de kar. Samen met wat vetbollen en ander voer ging de tocht weer verder. We hadden nog een mooie kan gezien voor een redelijke prijs, met een dito onderbord, dus dat ging ook de kar in, die toch al redelijk vol begon te raken. Ik had nog iets gezien waar mijn vrouw aan voorbij gelopen was en zei: We lopen even terug, laat de kar maar even staan. Nog geen vijf minuten later waren we weer terug, en met de vraag waar is onze kar, keken we eens om ons heen, die stond toch hier…. Weg kar, wel stond op de grond de kan met onderbord. Ik uiteraard meteen naar de kassa gerend en gekeken of daar ons vogelhuisje was, maar ook na de zaak nog eens geïnspecteerd te hebben, het was en bleef weg. Onbeschoft vind ik het, niet voor het muntje in het karretje, maar gewoon het idee dat iemand er met jouw uitgezochte spullen vandoor gaat. Oke, het was nog niet betaald. Maar ik had het huisje al virtueel opgehangen en gevuld, het was daarmee al mijn intellectueel eigendom…. Nu hebben de vogeltjes hier niets te eten.

click to see the calendar big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Wie doet zoiets…. Overijverig winkelpersoneel..? Wij doen dat ook vaak: even de kar laten staan, je staat/rijdt er zo gauw mensen mee in de weg. Als ze dat met alle “wees-karren” (mooi woord van A van de Aa hierboven) gaan doen, houden grote winkels weinig omzet over…. :-/

 2. In de categorie “opgestaan is plaats vergaan”.
  Maar het kan ook zijn dat het personeel de spullen weer aan het opruimen was, want je hebt soms van die “wees”karren, mensen laten die gewoon in de steek.

 3. ja, ik had dat eens met een totaal lege kar, die liet ik even buiten staan en er zaten al kinderen mee te spelen, ik kreeg het wel terug.

  Maar dit lijkt wel op diefstal, wat het feitelijk niet is.
  Wel bizar.

 4. ha die Sjoerd,

  wat een idioot gedoe!!!
  Daar sla ik steil van achterover…
  Heel raar…

  Misschien moet je nu toch maar naar een andere tuinwinkel om tóch dat mooie vogelhuisje………
  Nee… ik weet wat beters: jij bent toch zo handig?!!
  Maak ‘m na… Je kunt het vast!

  dag!
  groet van Marlou

  .

 5. Wat idioot, ik kan me wel voorstellen dat iemand even de verkeerde kar te pakken heeft, maar dit was met opzet, zeker omdat de kan met onderbord er uit gezet was. Mijn tante zou gezegd hebben : “Onze lieve heer heeft vreemde kostgangers”
  Misschien worden de vogelhuisjes weer aangevuld en zijn er de volgende keer als je daar komt weer gewoon dit soort huisjes te koop.
  Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: