Zomers in November
Zomers in November

Zomers in November

Day Of Month
Heerlijk toch, zo’n lekker weekend. We waren even in de “grote stad” Maastricht, waar het gezellig druk was. Naar ons idee wel heel druk… Maar wel lekker met dat blote armen en benenweer. Kijk maar eens op de foto hieronder. Zo’n weekend heb ik even nodig om de week door te komen. Het wordt een druk weekje, zelfs mijn vrije woensdag gaat eraan en twee avonden gepland overwerk. Maar voor de rest gaat alles goed. We hebben heerlijk door het Limburgse land gereden met de MG, uiteraard met de kap eraf. Met die temperatuur kon er niets mis gaan. Maar gisteravond begon het te betrekken en vielen de eerste druppels al uit de lucht. Hopelijk valt het mee deze week.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Ik had een beetje last van lentekriebels. Geen gezonde kijk op het leven, helemaal in de war dus. Het vraag nogal wat van de flexibiliteit en dat terwijl ik door mijn ouder worden meer de kant van enige starheid op ga… Nee hoor, ik heb ook genoten. Alleen ik heb mij dit keer maar overgegeven aan de plicht. Ik had de tuin steeds uitgesteld voor als het eens wat minder weer zou zijn, maar ja dat kwam maar steeds niet. Dat heb ik geweten. Heel veel te doen in de tuin dus en daardoor geen tijd voor een wandeltocht.

 2. Ha die Sjoerd!

  Maar die mooie dagen pakken ze ons niet meer af.
  Wat was dat genieten!!
  Wij hebben heerlijki geluncht op een bankje aan het Spaarne. Zonder jas en mét zonnebril!!

  Dag!
  Succes met het werk!!
  groet van Marlou

  .

 3. We hebben een prachtweekend achter de rug, maar daar zullen we volgens de weerman ook een lange tijd op moeten teren.
  Die foto illustreert nog een keer dat het wel zomer leek.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.