De kop is eraf
De kop is eraf

De kop is eraf

Day Of MonthDeze week worden het wat kortere logjes vrees ik zo. Gewoonweg geen tijd om een en ander uit te zoeken. Vandaag wordt het een late en ik ben me al aan het bedenken wat voor een pizza we in de loop van de avond gaan halen. In ieder geval een met veel peperoni. Vanavond gaan we de binnenste vuurmuur weg halen en een nieuwe opmetselen die ongewenste indringers moeten weren. We metselen met Sophos blokjes, en voor degene die inmiddels de weg kwijt zijn, het is een UTM.
Laten we het dus toch maar houden op een foto uit eigen hand, en land… Zomaar zonder enige bijbedoeling. Stairway to heaven en je hoeft niet eens te lopen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.