My little…
My little…

My little…

bVision Photography

Day Of MonthSakkerdjie dacht ik in het voorbij rijden op de weg van Maastricht naar Bemelen. Is hier een dierentuin in Maastricht, ik zie Zebra’s. En bij Zebra’s denk ik dan meteen aan die weidse vlakten in Afrika, waar die dieren in grote kuddes rond rennen. Niet dat ik ooit naar de grootste dierentuin van de wereld zou gaan. Ik heb dan het idee van beter een zebra in een dierentuin hier, dan hordes toeristen die met vliegtuigen vol daar naartoe gaan en het echte wild verstoren daar. Maar wellicht ben ik straks de enige Nederlander die nog nooit een leeuw of tijger in het (gecultiveerde) Krugerpark heeft gezien of naar Serengeti in Tanzania is geweest. Maar dit even terzijde, bij nadere inspectie bleek het een verkleed paard te zijn die dacht dat het al de elfde van de elfde was. En die staat dus nog een kleine week voor joker…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Annette Barendregt

    Nee, hoor. Ik ga daar ook nooit naar toe. Blijdorp is al ver genoeg! Die zebradekens zijn volgens mij hip in paardenland. Je ziet ze overal. Vind het wel grappig! 🙂

  2. Goede morgen Sjoerd. Die soort dekkleden zag ik een paar jaar geleden voor het eerst, maar inmiddels zie je ze zo vaak, dat ik er aan gewend ben geraakt.
    Ach zolang dat dier maar geen last van de kou heeft, vind ik het prima, al zouden ze er een tijger- of panterprint tegenaan gooien.
    De paarden malen daar niet om, als ze maar tegen weer en wind beschermd zijn.

    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.