Spinnen

Spinnen

bVision Photography

Day Of MonthHet spinnen van vandaag heeft niets te maken met de poezenbeesten van gisteren. Nee, deze dames zetten zich in voor diabetesonderzoek. De tijd dat ik hiervoor in was, ligt ver achter me. Rennen, fietsen, fitness, aerobics, in de tijd dat ik de opleiding tot recreatiesportleider heb gevolgd zat het er allemaal bij. Na het beoefenen van iedere nieuwe sport was je weer een uitgeblust, maar de conditie steeg wel met de week. Heel die tijd schoot weer in mijn gedachten toen ik deze sporters tekeer zag gaan… Waar blijft de tijd. Wat die auto daar moest ben ik nog niet achter, dat leg ik maar naast me neer. Ik ben al moe geworden van het kijken.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Het is een goed doel, de auto zal wel voor een andere groep zijn neergezet.
  Bewegen is zeker goed als je diabetes hebt. Hans

  ot, Het afsteken van vuurwerk hoeft niet verboden te worden.
  Alleen het illegale vuurwerk meer aanpakken, lik om stuk. Hans

 2. ha die Sjoerd,

  allez… wat word ik moe van alleen maar kijken.
  Ik houd niet van spinnen, maar wél van spinnen.
  Nou ja… houden van is een groot woord.
  Ik ben er niet bang voor.
  Maar op zo’n fiets…. never!

  Dag! heb het goedvandaag…

  Groet van Marlou

 3. Goede morgen Sjoerd, nou knap gedaan van al die mensen, maar laat mij maar rustig mijn baantjes zwemmen, een paar uur wandelen of meer van die rustige manieren om te bewegen. Ik heb al een hekel aan fietsen, maar om je het leplazerus te trappen en dan nog geen meter verder te komen. . . . nee dat lijkt me wel erg masochistisch bezig zijn.
  Maar sporten voor een goed doel is natuurlijk prima.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

 4. Han

  Mijn schoonvader zij altijd “Er is nog nooit en stokje gebroken van het liggen” Niet dat ik veel lig maar ben wel op een leeftijd gekomen om het rustig aan te gaan doen. Wandelen ipv rennen, fietsen ipv spinnen, enz.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: