Spaghetti

Spaghetti

Day Of MonthHet is een beetje chaotisch geworden in de dataruimte van ons. Spaghetti is wellicht een betere uitdrukking voor alle kabeltjes die u op de foto ziet. Aan mij de schone taak om hier in de komende weken een keurige ruimte van te maken. Je moet er wat voor doen, maar dan heb je ook wat. Door vervanging van wat apparatuur is deze warboel ontstaan, en langzaam maar zeker zal ik deze spaghetti ontvlechten en er weer een keurig breiwerkje van maken. Het heeft me al een vrije woensdag gekost, maar dat mag de pret niet drukken. Dit is goed te overzien, in tegenstelling met een andere klus waar ik mee bezig ben. Daar zijn de draadjes virtueel en zie je niet wat ze doen. Werken aan een TPG of zoals andere zeggen TPA is een vak apart. Aan u de mooie taak om uit te vinden wat de afkortingen betekenen. Niet dat er iets te verdienen valt… een voetreis naar Wittem kunt u ook zelf wel regelen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Frank-103

  Tja, als het zo’n wirwar is dan zijn storingen bijna niet te verhelpen. Het lijkt me wel boeiend dit te ontwarren, maar ik moet eerst de dradenboel onder mijn spoorbaan maar eens doen

 2. als men eenmaal in een systeem gaat werken ontstaat er een warboel van draden.
  Maar de volgende foto laat zeker weten een keurig systeem zien.
  Het nadeel van afkortingen is dat je ze in verschillende vakgebieden tegen kom.
  TPG zou Teleset Data Center

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. ha die Sjoerd, even was ik in de verleiding om te gaan googelen wat de afkortingen betekenen.
  Maar ik zie er toch maar van af, want ik onthou het toch niet…
  Ik zie één antwoord wel al bij Mario… Knappe jongen!

  Jij bent ook een knappe jongen… petje af!

  en… een fijn weekeinde!
  Groet van Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd, laat mij dan maar liever breien met draadjes, maar dat is ook iets dat ik niet vaak doe. Knap dat je dat allemaal kunt en weet, zeker ook nog met onzichtbare draadjes werken, je bent gewoon een kanjer 🙂
  Ik wens je een heel fijn weekend toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: