The wall
The wall

The wall

Day Of MonthIk heb een hekel aan mensen die van hun probleem mijn probleem proberen te maken. Ik weet er niet goed mee om te gaan en wordt dan geïrriteerd. Een slechte eigenschap, maar mensen denken steeds minder na en realiseren zich niet wat ze willen. Enerzijds is dit uiteraard ingegeven door de tijd, alles kan volgens iedereen, The sky is the limit, en die limiet is nou net datgene waar iedereen over valt. Het is als bij het autorijden. Eens in de zoveel tijd moet die auto naar de garage voor een onderhoudsbeurt en kun je er op dat moment niet mee rijden. Dan dien je dus een klacht in bij de dealer dat je niet in de auto kan rijden in de tijd dat hij bij de garage staat, terwijl je die auto gekocht heb om mee te rijden op het moment dat jij daar zin in hebt. Dit type mensen moet wel heel ontevreden zijn met zichzelf. Als je een probleem hebt moet je mensen deelgenoot maken van je probleem, zodat deze mensen je kunnen helpen om het op te lossen. Zoals ik deze week ergens las, we moeten ophouden met communiceren, maar naar elkaar gaan luisteren. Als je iets over een muur gooit weet je nooit hoe het terecht komt en waar het land. Als we nu eerst die muur weer afbreken die iedereen om zich heen heeft gebouwd, zie je ook weer waar we mee bezig zijn. Als we de muur hebben afgebroken kunnen we de stenen een alternatieve bestemming geven, zoals deze volkswagen, gezien bij: Best Interior Design House

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Die auto…geweldig! Toen mijn broer en ik nog klein waren, reed mijn vader ook in een kever. Een heel fijne auto.
  Sommige mensen vragen ook om je irritatie, sommigen halen het bloed onder je nagels vandaag. Probeer dan maar eens gezellig te blijven. Ik zie het als een uitdaging.
  Ik stel voor dat de politiek begint met beter communiceren 🙂
  Groetjes kakel

 2. Frank-103

  Het is de moderne klaagcultuur, we hebben het gewoon te goed, alles kan. Als dan eens iets niet kan vergaat de wereld, of hebben ze het gevoel dat hun koekje wordt afgepakt. Heel hachelijk!

 3. Mooie foto hoor. Maar wat die muur betreft, ik wil best luisteren als mensen een probleem hebben, maar mijn eerste vraag zal wel zijn, wat zijn de eigen mogelijkheden om dit op te lossen. Pas dan kan er bekeken worden of hulp van mij noodzakleijk is.

 4. Gelukkig zit ik in een situatie, waarin ik maar zelden met andermans problemen word geconfronteerd. Bij mijn eega ligt dat op het werk helaas heel anders, en dat stemt vaak niet tot vrolijkheid.
  Gelukkig maakt die bijzondere kever veel goed, die zou niet misstaan in de Ecokathedraal bij Mildam … 🙂

 5. Ik had van de week een klant met een garantiegevalletje, maar dan moet ik natuurlijk wel een aankoopbewijs hebben. Dat was het probleem en daar wilde ze mijn probleem van maken. Maar zo makkelijk gaat dat bij mij niet. Ik ben heel goed erin om jouw problemen weer terug te laten bezorgen bij jou… 😉 Mooie auto… Gaaf om te zien.

  Je beredenering van het muurtje is mooi.

  Love As Always
  Di Mario

 6. Goede morgen Sjoerd, wat een leuke kever op de foto, en wat problemen betreft, het is beter die op te lossen, dan er een ander mee op te zadelen lijkt me.
  Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.