Of je worst lust
Of je worst lust

Of je worst lust

Day Of MonthDeze uitspraak schoot me weer te binnen toen we weer hoog en droog binnen aan de koffie zaten. Een ronde door Zuid Limburg leek het wel. Via Schin op Geul naar Sibbe, daarna richting Maastricht om in Maastricht tot de ontdekking te komen dat de tank bijna leeg was, maar dat terzijde, dat is voor de terugweg. Normaliter nemen we als het warm genoeg is wel een terrasje en eten daar wat, maar onze middagmaaltijd kwam gistermiddag bij de Hema vandaan, een broodje met mosterd en traditionele worst. Nou ja, iets minder vettige traditionele worst dan vroeger. We waren alvast aan het rondkijken voor een klok voor op de kast, maar die dingen vind je nergens meer. Wel wandklokken, maar daar heb ik niets aan. En een wekker op de kast ziet ook niet uit. Zo sturen ze je vanzelf het internet op. Het enige wat we meegenomen hebben zijn een paar kleine windlichten, zodat ik voor ieder van jullie een kaarsje kan opsteken voor de komende decembermaand. Op de terugweg via Schimmert en Spaubeek bij Sweikhuizen de berg op en de andere kant richting Duitsland om te tanken. De prijs daar is momenteel 1 euro 38, dat laat zich doen. Verder weer naar huis via Jabeek, Merkelbeek en Amstenrade. De ronde van Limburg was daarmee ten einde en de nobele taak om het diner te bereiden was gearriveerd. Een mals beenhammetje met zelf gestampte aardappelpuree en verse snijboontjes, winterkost op zondag.
De foto is van onze Ollie afgelopen zaterdag met het devies, zoek de zon op…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Frank-103

  Hier betaal ik 1,56, maar de prijzen zouden verder gaan dalen. Maar haal het tijdelijke kwartje van die aartsleugenaar Kok er af en de prijs zou hier al 1,44 zijn, dan scheelt het niet meer zoveel.

 2. Annette Barendregt

  Alvast bedankt voor het kaarsje! Aardig van je. Lijkt me toch wel heerlijk, hoor. In Limburg wonen. Al die mooie plaatsen. Jullie hebben daar toch maar geluk.

 3. Dat was een mooi tochtje en een mooie benzine prijs.
  Aan de belgische zijde van de grens is hij ook goedkoper maar niet zo als aan de duitse kant.
  Een broodje worst van de hema best lekker af en toe…!
  Succes met het zoeken van een staande klok…!

 4. Dag Sjoerd,

  ik ga even uit de ether.
  Groetjes en tot volgend jaar!

  ٠˙·٠˙·٠•●٠˙·٠˙·٠•●HAPPY٠˙·٠˙·٠•●
  ٠˙·٠˙·٠•●NEW٠˙·٠˙·٠•●
  ٠˙·٠˙·٠•● ٠˙·٠˙·٠•●YEAR! ٠˙·2015٠˙·٠•●

  Marlou

  .

 5. Wij hebben gisteren buiten gegeten op een terrasje, maar het was niet echt om over naar huis te schrijven. Die prijs is beter dan in Nederland zeg. Hier betaal je zo 30 cent meer. Heb je je klok nog gevonden?

  Love As Always
  Di Mario

 6. €1,38 is een mooie prijs zeg. Met een beetje geluk zakt hij hier ook zover. Van de week betaalde ik hier €,50 dus dat gaat de goede kant op.
  Die kaarsjes, wat een mooi idee.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.