Het letste muntsje
Het letste muntsje

Het letste muntsje

Day Of MonthZo, de klus met succes geklaard dus tijd voor een paar welverdiende dagen thuis. Niet dat het vandaag meteen Luilekkerland is, net als vele anderen gaan wij ook op pad om aan onze primaire levensbehoeften invulling te geven. Ondanks twee kerstpakketten van onze baas, komen we daar geen week mee uit. En de helft zal na verloop van tijd al die andere kerstpakketten achterna gaan. De meeste dingen die erin zitten heb je al jaren in huis, de kaasplankjes, snijplanken en ga zo maar door met prullaria. Dus moeten we toch maar zelf voor het eten van de komende week zorgen. Het wordt echter moeilijk om weer origineel voor de dag te komen. Ik vind de aanloop naar de feestdagen het gevoel geven van oefenmaaltijden, om vooral te kijken waar de bottlenecks met de kerst zitten. Dit jaar verzorgt mijn vrouw de traditionele kerstmaaltijd voor het hele gezin met aanhang. Volgend jaar ben ik weer aan de beurt. En zeg zelf met zo’n plaatje. Je laatste muntje zit in de volle boodschappenkar….

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Een kerstpakket is nou niet iets waar je een week van kan overleven, vooral de niet eetbare zaken vallen al af.
  Dus dit jaar heb je een rustige kerst, of assisteer je toch als de hele familie er is.
  Wel een manier om iemand vast te zetten. Hans

 2. Ja, die Kerstmaaltijden en boodschappen.. :-} Een hele kluif… Koken is hip, maar mijn hobby zal het niet worden ;-} Heerlijk humoristische anti-autodiefstal-oplossing, in je foto! Ja, dan moet je wel 2 muntjes hebben 😉

 3. Zo dat zal diegene leren met zijn voordringen 😉 We hebben hier geen kerststress, dus we eten gewoon lekker zoals altijd. Misschien met wat meer mensen omdat Dinnetje jarig is.

  Love as Always
  Di mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.