Effe vrij na vandaag…

Effe vrij na vandaag…

Day Of MonthNa mijn taalkundige log van gisteren moet ik me weer langzaam voorbereiden op wat minder inhoudsvolle blogartikelen. Want, na deze werkdag heb ik een weekje vakantie. En een vakantie moet luchtig zijn, gevuld met olijke artikelen. Frank en de schrijver van dit artikel hebben het goed verdeeld, ik heb vakantie voor de kerst, Frank na de kerst. De werkzaamheden voor dit jaar zitten erop of zijn verplaatst naar het komende jaar, en er rest eigenlijk alleen nog maar regulier werk, keep the business running. tijd dus om even op adem te komen en daarna weer volop aan de slag. En ik maar denken dat als je de zestig gepasseerd bent er rekening met je wordt gehouden. Forget it. Ik lijk af en toe wel een jonge hond die achter de baas aan rent. Of het zit gewoon in het beestje…De foto spreekt voor zich, Italië=vakantie, heel luchtig, alleen met die afschaffing van die gedachte is natuurlijk niet iedereen het eens…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Annette Barendregt

  Frivole foto voor zo’n serieus blog als deze. Normaal oldtimers, mooie plekjes en stroomhuisjes. Hé, ik bedenk me net dat dit eigenlijk wel past. Ze is al aardig op weg om een |oldtimer| te worden, ondanks sommige |mooie plekjes| en ze zal best bij sommige wat |stroom| stoten teweeg brengen. Bij mij niet. Ik zie liever een lekkere bink in zijn blootje! En dat mag best een oldtimer zijn! 😉

 2. De dame is al vast luchtig gekleed, dat zeker 🙂 Van mij mag het ‘verplichte feestgedeelte’ ook wel afgeschaft, dan doen we alleen nog de versiering en de lichtjes, mijn zegen heeft ze:)

 3. Jullie hebben het goed samen kunnen regelen met de vakanties.
  Nu maar even rustig aan doen.
  Als agent moet je ook overal achter aan rennen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. Frank-103

  Ik heb nu 2 weken vrij, de wereld vergaat niet als ik bij de kerstboom zit om het lichtfeest te vieren. Hoewel ik dus ook best wel even tijd heb om achter die dame aan te rennen! Hachelijk? 😉

 5. Het grootste voordeel van de Kersttijd is dat het mijn eega ook dit jaar weer wat vrije dagen heeft aan het eind van het jaar. Inhoudelijk hebben we verder weinig met Kerst, maar we zullen de dagen wel weer doorkomen.
  Succes met je laatste werkuren en daarna een fijne vakantie gewenst.

 6. Nou die mag zo in mijn armen rennen hoor, dan bescherm ik haar wel. Ik heb even een paar dagen vrij na kerst. Nou ja niet helemaal, want in die dagen komt er ook een gedeelte van mijn schoonfamilie. Mmmmmm, misschien moet ik toch maar gaan werken bedenk ik me net.

  Love As Always
  Di Mario

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: